Aj aj aj aaaaj

Nej, det är inte smärtan från när jag i helgen råkade “sparka till” hammaren med lilltån (med en liten blodförlist som följd) utan det är träningsvärk. Tror jag i alla fall. För idag var jag och invigde mitt träningskort på Attic här i Motala med 3×20 minuter på crosstrainern. De använder samma maskiner som jag svettades över i Luleå, så jag kände mig direkt hemma på dem. Dock så tog jag det lugnt för jag har inte tid att ligga hemma i soffan utan att kunna röra mig.

Skönt var det i alla fall och märkligt nog hade jag gott om energi när jag väl kom hem. Dock har jag inte gjort något med den energin då jag vill låta benen vila, så om det blir någon träningsvärk sker det under natten.

Det enda lite negativa är att jag “måste” träna på eftermiddagarna och även om det var relativt glest med folk när jag kom så var det packat när jag var klar. Men så länge jag tar mig dit i tid, bör jag kunna få in den träning jag är ute efter.