Resan blev av

En väldigt underbar dag igår. Så pass underbar att jag tog den där resan till Örebro som jag hade planerat för någon vecka sedan. Det var besök på Mio, Ikea, Bauhaus som stod på schemat och något mer om jag hann/orkade. Första besöket var Mio där jag äntligen fick tag i den hatthylla som jag ville ha. Väl där så tog jag mig en titt på allt annat de hade och jag hittade och det var mycket som kom upp på önskelistan. Däribland en identisk soffa som den jag funderat på att köpa på EM, fast 1000 kr billigare. Så lite snabbt lyckades jag kapa ner budgeten med 1000kr.

Ikea. Ja, det var Ikea och jag fick tag i det jag ville ha. Efter lunch på Max så var det tid på Bauhaus som gällde. En väldigt massiv butik där jag endast orkade med att titta på hälften av allt som fanns där. Ett inköp blev det i “fyndhörnan” där jag fick tag i en RGB LED list (LED lampor som kan byta färg) till min den taklampa jag skall bygga i vardagsrummet. Bra mycket billigare än vad jag hade hoppats på.

Men idag är en viktigt tidpunkt då jag för första gången kommer att montera upp något i radhuset. Visst, det är bara en handdukshållare och hatthyllan men det är ändå ett första steg.