Tokigt det blir ibland

Denna vecka startade inte direkt bra. Inte för att jag skulle in med bilen till verkstan för att kolla upp ett missljud, utan för det som hände natten innan. Gå gick nämligen en av mina tre huvudsäkringar sönder, vilket snällt meddelades mig genom att värme/luft/vattensystemet började föra en massa oljud. Ventiler öppnades och stängdes, det mesta brummade och det fördes ett massa liv. Allt detta cirka 2 sekunder innan jag hade somnat. Så det var en lagom trött och förvirrad Linus som sprang omkring och försökte lösa problemet. Efter många om och men så gav jag upp och lyckades somna med oljudet. För det var först på morgonen som jag listade ut att det kunde ju vara en huvudsäkring som gått.

Bilen blev friskförklarad då den naturligtvis inte förde något oväsen, i jämförelse med vad mitt radhus hittade på med. Jag misstänker dock starkt kopplingen så det blir lite amatörundersökningar fram till första servicen om 6 månader då jag skall be dem ta en extra koll på just den biten. Bilen har ju trots allt tidigare använts i en körskolas tjänst, vilket absolut inte sliter på kopplingar. Eller?