Hemmahelg igen

Fram till i fredags kväll var tanken att ta den där turen till Örebro (eller Mjölby + Linköping) för att titta på lite möbler och annat. På vägen hem så började dock bilen ge ifrån sig ett väldigt konstigt ljud som bara blev värre och värre. Och innan jag parkerade så lät det riktigt illa. Då jag inte kan fixa bilar själv (men mycket annat) så får stackarn stå stilla tills på måndag då det blir att åka till bilfirman. Som tur är har jag både nybilsgaranti och 2 års utökad garanti kvar på bilen. Så vi får se vad som händer på måndag.

Istället tar jag igen mig hemma efter att ha traskat iväg till Simhallen här i Motala för att informera mig själv om gymmet där. Har fått till en bra daglig rutin nu så det borde gå att lägga till 3-4 enklare pass i veckan efter jobbet. Att det dessutom var ett härligt vårväder ute gjorde det ju ännu trevligare, för vår är det. Isar börjar ge sig, snön smälter bort i mängder och det har börjat blåsa ordentligt från att vattnet börjar bli fritt från is. Bra vårtecken med andra ord. Och att det är mycket ljusare på dagarna är ju inte heller fel. Det bästa är att det faktiskt nu börjar ljusna på morgonen när jag kör till jobbet.