Ingen aktiv helg

Efter en vecka med långa dagar och då speciellt i fredags när jag var kvar till halv nio på kvällen så klappade kroppen samman. När jag väl satte mig i bilen så slog huvudvärken till något fruktansvärt. Det var inte många sekunder jag var vaken när jag väl kom hem. Lördagen blev en dimma med panodil, sömn och vätska. Planen var ju att åka till Örebro och titta runt lite där. Men av dessa planer blev det inget. Och då fredag eftermiddag samt lördagen försvann helt och hållet blir det en något “stressig” söndag för att hinna med allt som jag normalt sett gör på helgerna.

Men nu har jag i alla fall bestämt mig för hur det skall renoveras här de närmaste månaderna. Det som inte riktigt är klart är budgeten, då jag vill få in priser på så mycket som möjligt innan jag börjar. Eller i alla fall ungefärliga priser då det är svårt att beräkna hur mycket t.ex. färg som behövs och liknande. Så denna vecka blir det jag och Excel som kommer att umgås mycket på fritiden.