Börja skala ner

Efter att ha funderat, tänkt, mätt, gnuggat geniknölarna och lite till så har jag bestämt mig för att ge upp renoveringen av badrummet i detta läge. Jag blir inte riktigt nöjd med något alternativ och att då lägga ner en massa pengar är ju inte det mest ekonomiska. Plus att jag har ju “bara” kök, vardagsrum, nedre hallen, övre hallen, sovrum, arbetsrum, blivande förråd, uterummet, lite i tvättrummet, framsidan, trädgården och förrådet ute i mina nuvarande planer. Vilket ungefär är 90% av huset. Så att jag för tillfället släpper de där 10% gör inte så mycket.

Jobbet rullar annars på i god takt och vi är nu inne i ett planerat underhållstopp, dock gör det inte att det blir mindre att göra. Tvärtom så är det en massa saker som måste fixas som man endast har möjlighet att göra när allt står stilla. Imorgon har jag planerat in en lång arbetsdag. 12 timmar och lite till just nu så jag får klart med alla de projekt som behöver göras under stoppet. Så ingen rast och definitivt ingen ro. Vilket gör att jag nu halv åtta går och lägger mig och hoppas att sömnen kommer snabbt.