Livet rullar på

Det kan kanske låta tråkigt, men för mig är det väldigt väldigt roligt. Jag har funnit mig tillrätta i min nya bostad och planeringen inför renoveringen pågår för fullt. Men bara den känslan att jag kan jobba på dagarna och komma hem på kvällarna för att hitta på planer på helgen är guld värd för mig. Denna helg skall jag ut och titta till en “brädgård” som jag missat att den ens fanns, en möbelbutik och två färg/tapet handlare. Allt detta i lugn och ro. Nästa helg blir det troligen att åka till Örebro för att traska runt på Ikea, Jula, Bauhaus, Mio och vad mer jag kan hitta för butiker där.

Planerna för renoveringen har kastats om väldigt mycket de senaste dagarna så jag sitter nu med flera olika alternativ för hur jag skall göra och vad som skall göras först. Men det är just det om är roligt. Att krypa upp i soffan med en kopp te och sitta och fundera.

2 comments

  • Mikael on February 16, 2013 at 10:14

  Det låter ju riktigt jobbigt det där.

  • Linus on February 16, 2013 at 13:52
   Author

  Det är mer att välja mellan relativ identiska badkar från olika leverantörer, men jag har givit mig själv till slutet av denna månad innan jag bestämmer mig för något.

Comments have been disabled.