Tapeter uppåt väggarna

Ju mer jag funderar, desto mer vill jag skifta runt tapeter och färger mellan rummen. Det går från ljus till mörkt. Från fondvägg till hela rum. Som tur är har jag ännu fått några dumma idéer om att slå ner några väggar, men de lär säkert dyka upp så småningom. Men idag på vägen hem så tog jag ett steg framåt och stannade på Colorama för att titta lite närmare på tapeter som jag skulle kunna tänka mig. Det är ju lite lättare att få en bild av hur de ser ut till skillnad från provtapetserade rum på datorn. Detta ledde till att den tapet jag funderade på till sovrummet åkte ut snabbt, men samtidigt så hittade jag en som jag verkligen gillade och plötsligt så var färgerna för sovrummet klart.

Därefter följde lite funderande på arbetsrummet, men även där hittade jag den tapet jag vill ha (fondvägg). Dock har jag svårt att bestämma vilken vägg detta skall vara. Det absolut värsta rummet är vardagsrummet som jag inte har den blekaste vad jag skall göra. Och dyker det inte upp en “lösning” den närmaste tiden blir det att måla allting vitt och sedan ta mig en funderare i ett senare skede. Dock så hittade jag en tapet som liknar den jag hade i Luleå, men den är lite för “speciell” (och dyr) för att göra hela rummet med den. Så fondvägg igen, men osäker på vilken vägg detta skall vara.

Men det börjar lossna nu i alla fall och närmare påsken så kanske jag har en färdig plan för allt jag vill göra. Då är det bara frågan om att faktiskt genomföra den.