Renovering påbörjad

Har ringt lite samtal och börjat sätta samman en budget för renoveringen som jag skall göra. Det svåraste är hela tiden att komma på färger och stil då jag funderar på en rejäl förändring i mitt möblemang. Så det blir mycket funderande och huvudkliande. Det som dock går bättre är planeringen av köket som blir något enklare denna gång. Främst för att jag har funderat så pass länge på det och mycket av det jag gjorde i Luleå kommer att installeras även här. Men det är en lång lista och denna gång är jag lite mer noggrann med budgeten då jag vet vad alla de där “små sakerna” kostar. Som tur är har jag givit mig själv ytterligare en månad på mig att fundera då jag inte vill börja med renoveringen innan jag är helt hemmastadd.

Jobbet går nu in i en väldigt intressant fas och det är någonstans mellan 3 och 3000 offerter som skall gås igenom. Tyvärr är det inga korta offerter där den längsta jag sett hittills är 201 sidor lång. Så det är väldigt mycket som far runt i skallen just nu. Dock har jag lyckats sjösätta två av de projekt som jag startade själv, så om några månader kommer jag att börja se resultatet från detta arbete. Som tur är (eller hur man nu vill uttrycka det) så finns det alltid mer arbete bakom hörnet att ta tag i.