Mera att packa upp

Helgerna har ett givet tema: packa upp flyttlådor. Mer och mer av alla mina saker kommer på plats och högen med flyttlådor krymper sakta men säkert. Alla kommer inte att försvinna då de ser till att mina bokhyllor inte faller framåt. Men det kan jag leva med för stunden.

Var och tvättade bilen idag på Beli Biltvätt. Självtvätt av bilen för första gången och hade bullat upp med extra svampar, skrapor och en gammal diskborste för att få den helt ren. Och tvättandet gick väl sådär. Efter att ha lagt ut 60 kr för att få tillgång på tvättstationen så kan jag konstatera att jag behöver lägga ut minst 100 kr till för att få bilen riktigt ren. Dessa 60 kr gav mig kanske 15 minuter totalt i tid att tvätta, och även om man är riktigt duktig och snabb så räcker det knappast för att få bilen helt ren. Vilket gör det hela dyrare än att tvätta den i automat. Plus att i automaten så får jag underredsspolning och behöver inte lyfta ett finger själv. Så det blir automaten hädanefter.

Men nu är snart helgen över och det är jobbet som gäller på måndag morgon. Dock får jag nu 15 minuter extra att sova på morgonen, vilket inte är fy skam.