Julhelgen är till ända

Då jag av någon anledning inte riktigt räknar annandag jul som en del av julen, så är den över för denna gång. Även om berget med mat som är kvar från julbordet i kylen berättar en helt annan historia. Men det har varit en lugn helg där jag kunnat ligga i soffan och bara slappa och sova. Inte helt fel när man är hemma-hemma.

Annars så är det nästa helg det skall börja laddas inför. Vissa kallar den för nyårshelgen. För mig kommer det att vara en panikartad förberedelse inför den första gången jag skall göra ett månadsavslut och för den delen ett årsavslut på jobbet när det gäller den anrikade mängden zink, bly och koppar. Det är fortfarande mycket tänk på jobbet, men inte så pass mycket så jag inte kan somna i soffan efter lunchen.

Det mesta som rör runt i skallen gäller dock mitt blivande radhus/hem/bostadsrätt då det nu är 27 dagar kvar tills jag får nycklarna och planerna börjar mer och mer kristalliseras med vad jag vill göra. Mycket som nu väntar på att jag skall kunna ta exakta mått för att kunna beräkna och planera insatserna. Men det blir att ta ett glas julmust till och sedan försöka glömma det för ett tag till.