Nya bilen är hämtad!

Efter jobbet så blev det att köra direkt till Skobes för att hämta ut min nya (begagnade) bil. Det innebar dock även att jag lämnade min V70 där, vilket alltid har känns som pappas bil. Lite nostalgisk blev jag där ett tag efter att nycklarna hade lämnats över. Men det är bara en sak och inget mer. Nu har jag dock en ny fin Orange Flame V50 som jag kan köra runt med. En diesel dessutom, så den låter som en traktor när den är kall. Men jag gillar den starkt och den har allt det som jag ville ha utan att ta i med för mycket extrautrustning.

På söndag blir första ordentliga turen med den då jag skall köra ner till Skåne för att fira julledigheten där. Skall bli riktigt intressant att få testa den ordentligt, och kanske främst att kolla hur mycket bränsle den drar. Bilder var lovade så här kommer de.

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0008

2 comments

  • Stina on December 21, 2012 at 17:56

  Gillar verkligen färgen!

  • Linus on December 21, 2012 at 19:34
   Author

  Jag också. Och nu går det att förstora bilderna också 🙂

Comments have been disabled.