Provtur

Telefonen ringde igår men jag hann inte svara, och ett okänt nummer var det också. Dock så gissade jag att det var bilhandlaren, så idag när jag kom tillbaka till Motala begav jag mig direkt till Skobes. Och jag hade rätt. Bilen var på plats och det blev en provtur. En något skakig sådan då bilen var utrustad med sina sommardäck. Men den gillades och i jämförelse med den V70 jag kör nu är det ju pytteliten. Eller den känns så i alla fall. Vi lade till det som behövdes och imorgon skall jag in med min bil för att de skall kontrollera kvalitén på den och förhoppningsvis får jag lite extra betalt för den.

Förra veckan fick jag även min egenhändigt beställda julklapp. En kamera. Till jobbet. Visst kunde jag troligen fått dem att betala för den, men jag ville ha en kamera som jag kan ha och som är min. Det blev en Olympus TG-1 som är vattentät (inte tålig) ner till 12 meters djup och tål att behandlas tufft. Vilket är bra med tanke på miljön som jag skall ta bilder i. Och den är snabb. En perfekt kamera alltså. Så nu kan man ut och fotografera i verket utan bekymmer och få bra bilder.

Olympus TG-1. Dock än så länge odöpt...

Olympus TG-1. Dock än så länge odöpt…