Packningen är påbörjad

Inte för att det är så mycket att packa, men jag fick ett litet ryck i lördags och slet fram lådor samt packpapper. Allt som jag inte använder dagligen har packats ner nu, och även lite saker som packades upp i september för att komma åt det jag var tvungen att komma åt. Totalt 9 st lådor blev det nu och det är faktiskt svårt att hitta något mer som jag verkligen måste packa ner till att flyttfirman kommer om en månad. Har ju sedan tidigare lite mer än 20 kartonger som fortfarande är packade sedan flytten från Luleå.

Dock så kommer jag att flytta en hel del själv som datorer, vissa prydnadssaker och städgrejor från det att jag får nycklarna på måndagen tills flyttfirman kommer på fredagen. Vill göra det så enkelt det bara går att komma igång i mitt lilla radhus, och inte spendera första helgen med att hitta muttrar, sängkläder och köksutrustning.

Men nu skall det laddas inför den sista veckan med arbete innan jul.