Helg igen

Veckorna går mycket snabbt tycker jag just nu. Det är ju bara en arbetsvecka kvar och sedan är det “jullov” för mig fram till efter nyår. Något som gör att jag då arbetat i 3 månader hos Zinkgruvan även om det fortfarande känns som att jag nyss börjat där. Det kan ha något att göra med att varje dag så finns det något att göra och just nu är det bara påhittigheten och viljan som sätter gränserna och inte pengarna. Visst, slösaktig skall man aldrig vara men det är rätt skönt att kunna argumentera för att köpa eller göra något och få igenom det utan extra omgångar med förklaringar och kalkyler. Skulle säga att det är till stor del därför att jag har bra och förstående chefer.

Nu till helgen så vet jag inte riktigt vad som skall göras. Har inget direkt planerat utan det lär bli en dag i fåtöljen med datorn i knäet eller Wii kontrollen i handen. Är över 80% klar med Batman till Wii så det kan bli en insats för att komma så nära 100% som det bara går. Lite julig skall jag dock vara och göra en Janssons frestelse till lunch med hemmagjorda köttbullar. Men inte mer än så.