Dag med ärenden

Det började ju bra direkt på morgonen när jag anlände till Skobes för att fixa det störiga “stenskottet” som satt precis i synfältet. Dubbelbokat då de hade noterat att jag skulle komma imorgon. Men de löste det utan större problem, men det blev en timmes väntan. Med bilen fixad så for jag hem igen för att ta mig till banken och diskutera lån och räntor. Vi gjorde inget av detta när jag väl kom till banken, utan vi bokade in ett möte 30 minuter innan lånet skall betalas ut och i princip på stående fot på måndagen den 21:a så kommer jag att få ett lån på 400.000 och räntas sätts samtidigt. Sedan försvinner pengarna till säljaren. Dock är jag inte orolig, för jag håller koll på räntor och jag vet vilken typ av rabatt jag fick på mitt förra lån.

För att fördriva resten av tiden (och utföra en hel del ärenden) så tog jag bilen till Linköping för att besöka Ikea på en vardag då det inte var så överbelamrat med folk. Och när jag ändå var där så hade jag laddat för att äta av deras julbord. Denna plan klappade samman totalt. Jo, det var hanterbart med bilar och folk. Men Ikea i Linköping är så pass litet att de inte har ett fullt sortiment av det som Ikea säljer, vilket gjorde att inget av det jag hade tänkt köpa ens fanns att köpa. Och när den jag väl passerat genom Ikea så var det fortfarande 1 timme kvar innan julbordet dukades upp. Så jag struntade i det och körde hem istället. Nästa gång (och i fortsättningen) så blir det Örebro jag åker till om jag skall till Ikea. Det är bara 5 mil extra, men då vet jag att de garanterat har allt på hyllorna.

Så lite besviken på Ikea kom jag hem till Motala, och köpte en bil istället. Jupp, du läste rätt. En bil. Fullständigt normalt beteende eller hur? Tekniskt sett så har jag inte köpt den ännu, utan jag har pratat med en försäljare och en begagnad V50 som de hade vid en annan filial är på väg till Motala för att jag skall få testköra den. Om det visar sig att jag gillar den så köper jag den och byter då in min något törstiga V70. Men jag säger bara en sak. Färgen på bilen: Orange Flame Metallic.

3 comments

  • Anonymous on December 14, 2012 at 10:32

  cred för färgen!

  • Stina on December 16, 2012 at 16:26

  Oooooh! Det blir du och de coola kidzen mao som kör omkring med en sånn bil! 😉

  • Linus on December 16, 2012 at 20:53
   Author

  Precis! Äntligen, får jag hänga med dem 😀

Comments have been disabled.