Banken imorgon

Har tagit ledigt imorgon för att ta mig till banken och lägga upp lånet till mitt radhus, men även för att reda ut de 1000 olika pensionsförsäkringar/sparande/mm som jag har samlat på mig genom att arbeta lite grann inom varenda yrkesgren som finns. Det är en härlig blandning mellan kommunal, statlig, privat “arbetare”, privat “tjänsteman” och säkert 3-4 till som jag inte har en aaaaning om var de kommer ifrån. Men utredas skall det och samla allt hos SEB, så det blir enkelt att hantera.

Har en full dag inplanerad imorgon. Först skall jag till Skobes (den lokala volvohandlaren) och fixa en liten stjärna i framrutan. Sen skall det handlas lite på Ica och Jysk innan det igen bär av till Skobes för att diskutera lite bilköpsplaner. Sen blir det banken och vad mer jag kan hitta på här i “centrum”. Efter lunch blir det en tur till Linköping för att gå på Ikea och köpa lite fler saker som jag behöver (eller vill ha är kanske mer rätt) till mitt kontor. Sen får vi se vad mer som hinns med.

Annars så bokade jag in flyttfirman till den 25:e Januari för att ta mitt redan färdigpackade bohag från Repslagaregatan till Strandvägen här i Motala. De kommer att vara på plats redan kl 8 på morgonen, så min förhoppning är att runt lunch så är allting klart och flyttat. Nu måste jag bara boka flyttstädning och besiktning samt beställa adressändring för lägenheten så är allting redo för att ta mitt radhus i besittning. Bara 42 dagar kvar nu…