Fyra för 22

Kryptiska meddelanden är det som gäller här. Någon kanske minns att jag tidigare nämnde 3/18. Idag var det nämligen dags att försöka igen och som kan ses av att det numera är 4 istället för 3 som står främst så lyckades jag (tekniskt sett sjuksköterskan) fylla två blodprovsrör. Det tog sin lilla tid, ungefär 2-3 minuter per rör men det gick. Så nu har jag bara ett besök hos läkaren kvar, sedan är jag helt klar för att arbeta ute i verket längre tider. Dock så skall jag i Mars tillbaka igen för att tappas på mer blod för att kolla om blyvärdet i blodet är högre, lägre eller ligger stilla. Så följetongen med min vägran att släppa ifrån mig blod är inte över på långa vägar.

I andra nyheter så har snön kommit och lagt sig som ett vitt täcke över min lilla del av världen. Halt som attan är det så det tog 15 minuter extra att köra hem och på vägen var det två olyckor som jag passerade. En hade precis hänt för jag svängde undan på en busshållplats för en brandbil med blåljusen på precis innan en krök (för att vara snäll) och direkt efter kröken så var den en lastbil som hade kraschat ut ordentligt. Tillbaka i Motala så var det en bil som fick tjuvstopp och kom inte igång igen pga kylan. Men hem kom jag så det blir intressant att se hur vägarna ser ut imorgon. Fördelen är ju att nu när snön kommit så är det inte lika becksvart på väg till jobbet, vilket är en bra liten silverkant på ett annars väldigt problematiskt väglag.