Välja Ikea

Det finns väldigt viktiga saker att välja mellan. Val som definierar livet som var man skall bo, vad man vill jobba med, hur man vill leva sitt liv. Alla viktiga saker. Men kanske ännu viktigare är om man är omgiven av ett antal Ikea på relativt nära avstånd, vilket av dessa är det man tycker mest om. Extremt viktigt som ni säkert håller med om. Jag har inom ett avstånd av max 13 mil (vilket är avstånden från Luleå till Ikea i Haparanda) 3 stycken Ikea varuhus, Linköping, Örebro och Jönköping,  och jag har besökt dem alla sedan jag flyttade till Motala. Jag har även varit på Ikea i Västerås, men det ligger lite väl långt bort.

Av dessa tre har jag nu kommit fram till en lista mellan dessa för framtida besök. Leder just nu gör Ikea Örebro, tätt följt av Ikea Jönköping. Tyvärr ligger då det närmaste i Linköping sist på denna lista, främst för att det är ett väldigt litet varuhus och har väldigt dålig parkering. Det sagt så har jag endast varit på Ikea i Linköping en gång. En lördag. De andra har jag besökt på vardagar. Så  kanske Linköpings varuhus är bättre än vad jag upplevde den lördagen, och någon gång måste jag ta mig dit på en vardag för att kunna bilda mig en bra uppfattning.

Sedan är det bara 50 dagar kvar tills jag får nycklarna till mitt radhus, vilket över huvudtaget inte har något att göra med galenskaperna i de två första styckena. Inget alls. Jag lovar.