Lego Batnan

Det blevLego Batman (eller batnan om man så vill) som blev nästa spel att attackera. Än så länge har jag klarat alla Hero uppdrag i story mode och ett av Villan uppdragen story mode. Lite kul att jaga runt som diverse skurkar ut Batman serien. Får se hur mycket spelande det blir i helgen, eller om jag skall hålla mitt spelande till vardagskvällarna för att runda av efter jobbet. Har ju både ett och två andra projekt som jag vill börja titta på igen, och då passar det bättre att göra dessa när man har ledigt hela dagen.

På jobbet är det fullt ös som gäller och även om det är mycket att göra så ligger jag ännu inte efter. Jag har legat lite efter de senaste två veckorna, men då jag endast har haft 3 av 10 arbetsdagar till att göra saker så är ju det förståeligt. Just nu ser jag dock fram emot att se hur julen blir här i Motala då den stora julgranen på torget har kommit på plats. Kommer inte att pynta lägenheten denna jul heller. Mest för att jag håller på att sakta packa ner saker som jag inte använt de senaste två månaderna och som jag nog klarar mig utan de närmaste två månaderna tills flytten blir av till radhuset.