På väg tillbaka

Efter en väldigt kort tid i Portugal och Neves-Corvo och Castro Verde så är man på väg hemåt igen. Just nu väntas det på flygplatsen för att gå ombord på den 4,5 timmar långa flygningen tillbaka till Stockholm och Sverige. Den första dagen var väldigt gråmulen med dag två så klarnade vädret upp rejält och det blev nästan 20 grader varmt. Så varje sekund som gick att vara utomhus för att njuta av detta togs tillvara, för hemma i Motala är det ju mörkt större delen av dagarna nu.

Dock så har det varit väldigt trevligt med mycket god mat och även om det primärt pratades portugisiska/spanska så blev de få samtal som hölls på engelska väldigt intressanta. Har plockat med mig massor med information och idéer om förbättringar till verket som vi förhoppningsvis kan genomföra det närmaste året.