Ett dygn i portugal

Anlände trött som bara den till Lissabon och då var man inte ens i närheten av framme. Det krävdes en bilresa på 1,5 timme för att komma hela vägen fram, som egentligen skulle ha tagit 2 timmar. Men när man blåser fram i 145 km/h så går det lite snabbare än beräknat.

Det är min första gång i Portugal och jag är inkvarterad i Poussada som är ett större hus (eller villa) som ägs av Somincor som är bolaget vi är på besök hos. Villan ligger i Castro Verde och är precis så som man tänker sig den klassiska spansk/portugisiska arkitekturen efter allt som visats på tv.

Tyvärr kommer jag inte att kunna se så mycket av omgivningen då det är en konferens, så det är sitta i presentationslokaler eller transport mellan dessa som sker. Ikväll skall vi dock iväg till en middag, som jag hoppas inte drar ut för länge på tiden då jag fortfarande är väldigt seg i kroppen sedan igår.