Jag hade rätt

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Lite sovmorgon sedan parkerade jag baken i fåtöljen och startade det sista momentet i Legend of Zelda: Skyward Sword, och som jag trodde var det en episk sådan. Två långa och massiva svärdsfighter som tog närmare en timme att klara. Inte för att jag behövde spela om dem, utan att det var så länge man behövde slåss. Mina armar var och är fortfarande trötta efter allt svingande.

Men det är ett väldigt bra spel. Man sjunker helt in i det och tappar koncept som tid och rum, och även om det nu är slut så har jag mer än väl fått njuta av det. Vilket i sig är skönt. Så det tog ungefär 10 månader för mig att börja spela det och ytterligare en månad att klara det (med ungefär 50 timmars aktiv speltid). Nu är det bara att vänta på nästa spel i serien som säkert inte är långt bort med tanke på att Wii U släpps nu till jul.

För mig blir det dock en paus i spelandet då jag skall till Portugal på Tisdag morgon, sen får det väl bli ett av Lego spelen för att inte göra det för invecklat till nästa lite svårare spel dyker upp.