Det tar tid

Min tanke var att ikväll visa bilder på mitt fina nya kontor. Det blev inte så, då saker som faktiska arbetsuppgifter har kommit i vägen för allt som jag har velat göra. Men det går framåt och idag så skruvades det mesta fast i väggarna, så nu är det bara min “te-hörna” med sina hyllor som skall skruvas upp. Och jag skall köpa en te-kokare att ha på jobbet också. Men för det så finns det en plan.

Jag har bara hittat den Tefal Magic Tea jag vill ha på en butik här i stan och de vill ha rätt bra betalt för den. Min väldigt kunniga plan är att nästa helg när jag skall till Örebro för att gå på Hjalmars Julburlesk med min lilla avdelning på jobbet så tar jag och åker dit tidigt på morgonen och besöker bl.a. Elgiganten, Media Markt och Ikea för att handla och titta på saker. Mycket drömmande blir det säkert, men när man ändå är på besök så varför inte ta tillfället i akt.

Spelandet av Zelda Skywards Sword börjar dra sig mot sitt slut då jag nu de senaste tre kvällarna lagt ner mellan 3-4 timmar med speltid på det. Gillar det riktigt mycket faktiskt och det kommer att vara tråkigt den dag det är slut. Men då finns det andra spel att hålla på med, och jag har redan börjat ladda upp för StarCraft 2 – Heart of the swarm som släpps i Mars nästa år. Så då kommer det bli massor med spelande igen.