Svårstucken

Dagen började lugnt men det blev snabbt intressant. Mycket för att det var dags för mitt besök till företagshälsovården och där bli testad, mätt och kontrollerad att jag är normal. Kroppsligt då alltså, inget om min mentala hälsa. Det mesta gick smidigt utom det som jag redan innan visste skulle skapa problem. Blodprov. Jag är inte rädd för nålar eller så men jag börjar tvivla på om jag faktiskt har blod i omlopp eller det endast är små ytliga påsar som jag kan ha sönder för att dölja det riktiga innehållet i mina artärer och vener.

Sammanräknat under de senaste 6 åren har jag blivit stucken för blodprov inte mindre än 18 gånger. I endast 3 av dessa så har det faktiskt blivit blod i behållaren. Då det idag blev 0 – 3 (beroende på hur man ser det) så är det dags igen om tre veckor att testa igen då jag nu har ett blåmärke eller två i mina armveck.

Annars var det en stor dag idag. Min whiteboard skulle monteras upp och ungefär 3 sekunder efter att den var på plats. Så trillade den ner med ett brak. Lite dålig gipsvägg där alltså. Så det blev att borra lite extra hål rakt i de bjälkar som fanns bakom. Som tur är behövde jag inte göra det själv. Men nu är även den på plats och jag kan börja slutföra min lista med “inredningsdetaljer” som jag tänkt ut att jag vill ha. Så förhoppningsvis har jag bilder att visa i slutet av denna vecka.