Ännu en vecka avklarad

Tiden går ibland väldigt väldigt snabbt. Det känns som att jag precis kom tillbaka från Luleå och påbörjade arbetsveckan. Men nu är det helg. Det finns inget inplanerat denna helg, vilket inte är helt fel. Att bara slappa i fåtöljen och kanske spela lite Zelda Skywards Sword. Jag börjar ju närma mig slutet på det spelet och vill inte låta det ligga för länge mellan gångerna så man tappar tempo. Samtidigt är jag lite sugen på att ta mig ut och utforska Motala lite mer. Får se vad eftermiddagsvädret tycker när jag väl vaknat till.

Nästa vecka så är det dock förberedelser som gäller inför konferensen i Portugal. Skall skriva samman en artikel och göra en presentation på det som gjorts i Zinkgruvan under 2012. Vilket vanligtvis är enkelt gjort, dock så har jag inte jobbat där under större delen av 2012 så det blir mycket läsande, funderande och frågande. Som tur är hittades ett direktflyg från Arlanda till Lissabon, så det blir inga mellanlandningar i München, Amsterdam, Frankfurt eller Heathrow. Och det bästa av allt, jag är bokad i Buissness class. Så det borde gå att vila ordentligt hela vägen.