Mera utforskning av Motala

Efter en väldigt väldigt trevlig helg i Luleå som lämnade mig väldigt utmattad när jag väl var tillbaka i Motala. Resandet tar alltid ut sin rätt, och denna gång var det de 3,5 timmarna i bil efter flygningen som inte var de enklaste. Tokigt tät dimma hela vägen och i alla fall 3 bilar som inte hade något ljus alls på. Det om något får en att vakna till och bli alert.

Väl på jobbet i måndags så var äntligen mina kontorsmöbler på plats och jag kunde börja använda mitt kontor som det var tänkt att det skulle användas. Fortfarande är det en hel del kvar, men det blir snabbt bättre. Fick upp en ordentlig gardinstång idag och skall sy upp fyra gardiner som jag har sedan tidigare så det blir lite trevligare. Lite extra lampor, två växter och lite småpyssel till denna vecka och veckan som kommer tror jag att jag kommer att bli väldigt nöjd med det. Bilder utlovas när jag får med mig kameran dit.

På vägen hem idag så tog jag en tur runt Motala och var inne på Cheapy bygghandel och skaffade två hyllplan som jag skall måla svarta. Bättre bygghandel än vad namnet säger. Faktiskt bättre än Byggmax. Väl där så upptäckte jag att Colorama låg precis bredvid och där införskaffades färg till hyllorna. Kanske inte den billigaste direkt, men efter allt målande jag gjorde i Luleå så köper jag bara riktigt bra färg. Det blir helt enkelt bättre. Tog en annan väg tillbaka till min parkeringsplats och hittade då Lidl och en “järnaffär”. Så nu har jag hittat alla kedjor för mat, utom Coop! Undrar var de har gömt sig här i stan. Får ut och leta mera helt enkelt.