Avslut

Då var äntligen avslutet på min nu före detta lägenhet färdig. Kl 10 idag så mötte jag upp mäklaren och säljaren på banken och mindre än en timme senare så var alla papper påskrivna, nycklarna överlämnade och överföringen av de sista pengarna var gjord. Så numera är jag officiellt inte ägare av denna lägenhet. Känns väldigt skönt att inte behöva tänka på en lägenhet som man vanligtvis inte är i närheten av.

Sen blev det en liten shoppingtur runtom Luleå när jag ändå var på plats. Har med mig den stora väskan så hittar jag något som jag vill ha är det bara att packa ner det. Vissa saker som jag inte hittar i Motala blev inhandlade. Som lös-te och en ny burk med mjukgörande kräm för mina stackars torra armbågar från Lush. Får se om det blir något mer på lördag när jag skall in för efterkontroll av mina ögon.