Massa tid i bilen

Det känns som att jag tillbringar väldigt mycket tid i bilen (eller transport rent generellt), och det är ju delvis sant. Två timmar går ju åt att ta sig fram och tillbaka till jobbet varje dag och på helgerna har det varit en hel del utflykter. Så även igår då det bar av till Linköping för att hämta skärmen.

När jag ändå var där inne med datorn så kopplade vi upp den så de kunde se felet med egna ögon, och då det naturligtvis inte fungerade så får jag på måndag komma in med datorn så deras riktiga tekniker kan ta en titt på dem tillsammans. Vilket innebär ännu mera tid i bilen. Men förhoppningsvis så har vi ett svar på måndag kväll på exakt vad som är fel.

Under tiden som jag väntade på att de skulle köra sina tester så smet jag in på Teliabutiken där bredvid då de hade en Galaxy Note 10.1 igång som man kunde klämma och känna på. Jag fick väl totalt en 5-6 minuters tid med den och beroende hur man vill se det så försvann det där starka “måste ha” begäret och det kommer inte att bli någon sådan. Plattan i sig var väldigt trevlig, men pennan hade inte det där direkta trevliga känslan som jag ville ha. Och då lägger jag inte 5000kr på något.