Ett steg frammåt

Efter att ha delat kontor med chefen i tre veckor fick jag i måndags tillgång till mitt kontor. Nymålat och fint. Så fint en bunkerbyggnad från 70-talet kan bli, men det är i alla fall mitt. Så med kontoret färdigt har jag fått beställa möbler då mitt nuvarande möblemang ser ut så här:

Mitt något sparsmakade kontor

Lätt träsmak i baken får man, men jag har en egen luftkonditionering och helt nya el-radiatorer. Dessa testades direkt och jag kan lugnt säga att jag inte kommer att frysa på vintern. Jag fick även beställa en riktigt bra stol, en gigantisk whiteboard och kanske ännu viktigare ett höj och sänkbart skrivbord. Sen blir det att ta dit lite egna saker som nya gardiner, en extra lampa eller två och kanske ett skott från mina blommor som vägrar att sluta växa oavsett hur illa jag behandlar dem.

Idag bär det av mot Linköping igen för att hämta min skärm som de naturligtvis inte hittade något fel på. Skall plocka med min egen dator för att se om det går att återskapa med min dator. För det vore ju typsikt min tur om det bara är min dator tillsammans med min skärm som krånglar och inget annat. Blir kanske då att blåsa datorn för det har jag inte gjort sedan jag köpte den för 2,5 år sedan.