Dagarna rullar på

Det är inte en lugn stund just nu. En sanning med stor modifikation. Själva jobbet är det full fart på och det är mycket som händer samtidigt som jag försöker komma in ordentligt i organisationen. Det är mycket att gå igenom och många namn som man måste lära sig när det gäller vem som har ansvar för vad. Men det är en ljus framtid känner jag. Det kommer att bli riktigt bra det här.

Nu är även handpenningen betald på radhuset och jag väntar bara på att bli godkänd som medlem i riksbyggens förening. Hade varit sååå mycket enklare om det varit HSB för där är jag ju redan medlem. Eller i alla fall medlem ett tag till. Från den 1:a November så går jag ju ut ur just den föreningen. Men det är ett bra tag till innan det är dags för mig att få nycklarna till radhuset, även om det känns som jättelångt bort.

Helgen var trevlig på alla sätt och vis. Det blev en tur till Linköping för att lämna in min skärm på service och när jag ändå var där så strålade jag samman med M som i alla fall i en vecka till bor där. Gjorde även misstaget att besöka Ikea i Linköping och efter ett antal svängar hit och dit och jagande av parkeringsplats blev det en liten tur in om. Nästa gång. Ja, då blir det att ta ledigt och åka dit tidigt på en veckodag. Aldrig med på en helg.