Kontrakt

Då har man skrivit på kontraktet för mitt radhus. Nu är det bara den långa väntan tills att det blir tillträde till lägenheten. Men innan dess så skall jag ju lämna över nycklarna till min gamla lägenhet. Och för den resan är nu allt bokat och klart. Har en del andra ärenden som skall utföras när jag ändå är i Luleå.

Livet här i Motala bara rullar på. Så pass att jag knappt förstår att det snart är helg igen. Hur hände det? Konstiga saker som sker när man jobbar på dagarna och spelar Zelda på kvällarna. Inget dåligt liv faktiskt. Så pass bra att jag just för tillfället inte saknar min lägenhet i Luleå längre. Tänker faktiskt inte på den alls när jag funderar lite på det. Det var och blev ett renoveringsobjekt och den där känslan “detta är mitt hem” satte sig aldrig riktigt. Bara två veckor till sedan är jag inte länge ägare av just den lägenheten. Sen väntar nya äventyr i mitt nyköpta radhus. Jag måste ju skaffa en gräsklippare!