Budgivningen är igång

Det tog lite tid, men nu har budgivningen kommit igång på det radhus jag tänker köpa. Tyvärr. Jag hade hoppats på ett riktigt klipp, men nu har priset sprungit iväg till 470.000. Dock är jag högsta budgivare, så jag hoppas att det inte ökar för mycket från detta. Eller rent av att det slutar där. För pengar som går till att köpa den är ju pengar som försvinner från mitt önskade renoveringskonto. Hoppas, hoppas, hoppas att det stannar på 470.000.

Det blev en sväng förbi och lägga på vinterhjulen idag också, vilket säkert är precis i rättan tid då det har börjat regna och rätt vad det är så kommer det att frysa en natt med hala vägbanor som följd. Och när jag säger att vinterhjulen lades på, så lämnade jag iväg nyckeln och fick någon annan att göra det. Själv gick jag runt i bilhallen och tittade på splitter nya bilar och höll mig från att skita ner mig. Det räcker med det jag fixar på jobbet.