Något jag inte gjort förut

Då har man för första gången och på 36 timmar tagit bilen från Motala ner till Simrishamn och tillbaka. Dels för att fira syster som fyllde 31 nu i veckan men jag behövde även hämta vinterdäcken. Nu är allt på plats i Motala i alla fall. Resan ner gick på bara 5 timmar (och 30 minuter för toa paus mm), så det tar inte så lång tid att köra ner. Jag testade även två olika vägar från Motala ner till E4:an och mina väldigt vetenskapliga undersökningar visade att de tar lika lång tid att köra, men väg 50 är 10 km kortare än väg 32. Plus att väg 50 är lite trevligare att köra faktiskt.

På vägen upp så stannade jag på A6 köpcenter i Jönköping för att besöka Elgiganten och känna lite på Galaxy Note 10.1, men de hade inga demo ex framme och skulle man för den delen köpa en så var man tvungen att ta det via varuutlämningen. Hade jag väntar i en massa minuter kunde jag ha fått känna på den fysiskt, men inte se den igång. I det valet så tackade jag för mig och det blir att vänta närmare jul och då försöka igen att få känna på den.

Fick mig ett gott skratt på väg in på parkeringen till Elgiganten också. Precis vid infarten satt en reklamskylt från Media Markt med texten “Nu har du väl kört fel…”. Funderade ett tag på att köra förbi och säga: “Jo, jag körde fel”. Skulle lätt ha tagit ett foto på den, om jag inte var väldigt upptagen att ratta en bil.