Vecka nummer två avklarad

Jag vet inte riktigt hur det hände, men denna vecka har bara flugit fram och nu har helgen kommit. Det blir dock inte mycket vila, utan tidigt imorgon så hoppar jag in i bilen igen, fast denna gången går resan söderut (med avsikt, och inte felkörning) till Simrishamn för att hämta vinterdäcken. Det börjar ju frysa på och i morse var jag tvungen att skrapa rutorna bilen innan avfärd. Saknar också att bilen inte står vid en el-stople. Inte för att det hade hjälpt då bilen inte är utrustad med motorvärmare.

Budgivningen är igång på radhuset och intresset verkar vara ljumt. Jag lade första budet på 380″ och efter en dag kom ett motbud som bara var strax över mitt på 390″. Jag kontrade naturligtvis med ett bud på 410″ och sedan dess har det varit tyst på den fronten. På måndag så skall övriga spekulanter säga om de vill lägga ett bud och jag tvivlar lite på att den som kontrade mitt bud kommer att höja det igen. Så med lite tur skriver jag på kontrakt under nästa vecka. *ta i trä*

2 comments

  • Anders on October 13, 2012 at 21:12

  peppar peppar peta på plywood! håller tummarna (när jag har möjlighet alltså)

  och VA! ingen motorvärmare… det trodde jag nästan var standard i alla bilar i Sverige… till och med i skåne.

  • Linus on October 14, 2012 at 20:23
   Author

  Nope, det är ett tillval. Rent generellt alltså. De flesta väljer ju att ha både det och kupévärmare för den fashionabla summan av 0 kr.

Comments have been disabled.