Normal vardag

Det som närmast kan beskrivas som en normal vardag med sina fasta rutiner börjar fungera nu. Väckarklockan ringer 04:15 så jag kan vara på jobbet till kl 06:00 i relativt lugn och ro. Avslutar dagen runt 14:30 och är hemma innanför dörren runt 15:30. Sen blir det lite mackor, en smoothie och te naturligtvis.

Kvällen efter det går snabbt med lite surfande på nätet, ett avsnitt av en tv-serie om det finns något och sedan i helgen så har jag även kommit igång med att spela Zelda: Skywards sword. Väldigt trevligt måste jag säga då det har varit en lång väntan från det att jag köpte spelet för ca. 10 månader sedan tills att jag faktiskt började spela det.

Ikväll  var det även sista visningen på det radhus som jag är intresserad av, så det är med spänning jag ser fram emot att budgivningen drar igång. Eller om jag är den som kommer att lägga första budet. Får se hur det utvecklar sig imorgon. Men nu skall det spelas mera Zelda (och drickas mer te…).