Tiden bara försvinner

Nu är första veckan avklarad och det har än så länge gått väldigt bra. Min “plan” om att ligga lågt och lära mig processen och de som jobbar där har inte fungerat så som jag tänkte, utan jag är redan inkastad i att driva igenom en uppgradering av filterkapaciteten på närmare 3 miljoner. Det är inte extremt komplicerat, men det är lite tidigare än vad jag hade tänkt. Hittar ju knappt runt i verket ännu, även om det blir lättare och bättre.

Kvällarna efter jobbet försvinner snabbt och riktigt var de tar vägen har jag ingen aning om. Man kommer hem, packar upp, tar tre mackor och en smoothie, kollar posten och drar igång datorn. Rätt vad det är så är klockan efter 19 och det börjar bli dags att runda av för kvällen. Nu är det som tur helgen som kommer, vilket gör att man lär kunna ta det lite lugnare och inte behöva traska iväg i ottan.

Idag testade jag dessutom att börja kl 06:00. Lite oorganiserat var det, men det var främst för att jag glömt te-muggen på jobbet. Så utan mitt morgon-te begav jag mig till bilen för att köra de där 42 km till jobbet. Det fungerade riktigt bra faktiskt, så det blir nog att fortsätta med det även nästa vecka.