Visning genomförd

Då har man varit på visningen på radhuset, och jag måste säga att det var blandade känslor. Först och främst så kändes det perfekt på alla sätt och vis. Det lite dåliga var att ytskikten som jag trodde var bra (från bilderna) inte var så bra i alla fall. Men det är inget som hindar mig att renovera när jag känner för det, så det kommer att bli att lägga ett bud på den. Att bilplatsen var precis rakt utanför dörren hjälper ju även till då jag i dagsläget måste gå i 12 minuter bara för att komma till (eller från) bilen till min ytterdörr. Något som kommer att bli intressant när det börjar frysa på.

På jobbet går det framåt då jag idag fick ett sim kort att stoppa i min arbetstelefon som jag använde i Kirkenes, och undvek därmed att bli med en iFååån som annars är standardmobilen på företaget. Mitt kontor är som sagt inte i närheten av att vara klart och min dator går helt plötsligt inte att hitta. Men sånt är livet och inte för att jag skulle haft tid att sitta på kontoret eller vid datorn de närmaste dagarna ändå. Imorgon skall jag gå hela dagen med labb personalen för att lära mig det området. På måndag blir det lite turer runtom sandmagasin, tisdagen skall jag gå med skiftet och på onsdag skall jag gå med mekanikerna. Så lagom till nästa torsdag kan jag återgå till min “normala” tjänst.