Det rullar på

Tre dagar på det nya jobbet än så länge och det går riktigt bra skulle jag säga. Det har blivit lite från askan in i elden varianten på detta och jag är redan ute och kontrollerar och föreslår saker som är skulle vara förbättringar. Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig om själva Zinkgruvan, men sakta och säkert så kommer även dessa bitarna in. Just för närvarande är jag även utan dator fram tills mitt kontor är klart, något som kan ta ytterligare 2 veckor. Så det blir att vara lite flytande och använda anteckningsblocket för att komma ihåg saker jag skall kolla upp senare.

De senaste dagarna har dock mitt hööööööver begär ökat och jag funderar seriöst på att bli en tablett ägare. En Samsung Galaxy Note 10.1 är det som begäret riktas mot av flera skäl, men den främsta att den har en wacom penna som gör att det faktiskt går att ta anteckningar med den som sedan digitaliseras lätt. Som tur är har Elgiganten den i sitt sortiment så på fredag tänkte jag ta en sväng förbi när jag kommer hem från jobbet för att spendera lite tid med den.

Imorgon är det dock dags för visningen på den bostadsrätt som jag är intresserad av, och det skall bli intressant att få se hur den ser ut i verkligheten och inte endast på bilder. Den behöver lite renovering redan nu (köket), men blir det köp så får det vänta till sommaren och semestern så man kan få tid att fixa det snabbare än vad jag gjorde med lägenheten i Luleå. Men just nu håller jag tummarna för att den inte skall dra iväg i pris.

1 comment

    • Anders on October 4, 2012 at 10:12

    sweet en note 10.1. Om jag skulle köpa en surfplatta så skulle det bli en sådan för mig med. Pennan kickar stjärt!

Comments have been disabled.