Normalt liv har startat

Det blev att gå en liten tur i Motala idag för att orientera mig och så man börjar få en känsla på avstånden och cykelvägar. Dagens spankulerande tog mig till Motala Simhall där det finns ett gym som jag funderar på att gå med i. Jag måste komma igång med träningen, men än så länge tänkte jag främst hitta dit och sedan vänta tills jag vet exakt hur jag kommer att jobba och vilka tider som gäller. Samtidigt så vill jag se att min ändrade kost (eller återgången till den tidigare kosten) faktiskt fungerar för att jobba innan jag lägger på träningen också.

Att livet håller på att återgå till det normala kan ses i att jag idag för första gången på väldigt väldigt länge håller på att baka min fiberlimpa så man har gott och nyttigt bröd i frysen. Kändes lite ovant att slänga samman det, men jag ser det främst som en lite bit att återgå till livet innan Kirkenes. På tal om Kirkenes så skulle jag på onsdag ha satt mig på ett flygplan tillbaka dit. Om jag fortfarande jobbade där. Nu gör jag inte det och känslan att inte börja tänka på att “stänga ner” lägenheten med att slänga saker i kylen är lite konstig. Väldigt trevlig, men konstig.

Nåja, bröd håller på att bakas och jag har endast porslinet i köket kvar att packa om, sedan är lägenheten så pass färdig som den kommer att bli här på Repslagargatan 11B. Vilket är lite kul då min syster bor på Repslagaregatan 10A. Fast i en helt annan stad…

2 comments

  • Stina on September 30, 2012 at 10:39

  Om du känner dig riktigt modig kanske du ska ändra i din profil att du arbetar i Kirkenäs? El väntar du m det att tills du verkligen börjat Zinkgruvan?

  • Linus on September 30, 2012 at 14:25
   Author

  Tekniskt sett så jobbar jag där till den 3:e Oktober. Men det skall ändras på fler ställen än här i bloggen imorgon 🙂

Comments have been disabled.