Systemen är igång

Efter lite pilleduttande och sladdragning så är “kontoret” uppe och igång igen. Det är skönt att igen kunna organisera livet som jag skall försöka starta här nere i Motala. Jag har även varit aktiv med att flytta undan kartonger och har nu bara lite böcker kvar i vardagsrummet som skall packas och en hel massa porslin i köket som skall kollas och packas om.

Dagarna går snabbt här nu och det är endast två dagar kvar tills jag börjar på det nya jobbet. Det är starten på ett “normalt” måndag till fredags jobb som jag hoppas kommer att fungera bättre för hälsan än vad 14/14 rotationerna till Kirkenes gjorde. Lite anpassningar har jag redan behövt göra, där en stor bit är att lära om och hålla koll på maten. För det första så är detta ju Arla land så mjölken har bytt färg (igen), men även att den närmaste butiken jag har att handla i är en lokal sak som heter Östensson och komma underfund med deras utbud kommer att ta ett tag.

Dock lär det inte bli länge jag måste anpassa mig då jag redan planerar nästa flytt, och då blir den närmaste butiken åter igen en ICA butik. Tekniskt sett så är ju inget ens i närheten av klart, men jag skall ha denna bostad. Med lite tur så är jag inne om 3-4 månader.