Inga foton idag

Planerna var stora inför dagen, men kroppen svek mig totalt. Inte så förvånande faktiskt då jag inte sovit mycket de senaste tre dagarna, maten har inte varit den mest hälsosamma och jag har transporterat mig själv 110 mil. Så jag är inte förvånad att det skedde. Huvudvärk, magont och allmänt trött. Det har varit min dag.

Som tur är kan två av dessa “botas” med vila och huvudvärkstabletter. Den tredje som är mitt magont måste fixas med ordentlig mat och där springer jag in i samma problem som jag har med sängen. Var i alla flyttkartonger saker som kastruller, stekjärn och för den delen tallrikar och bestick finns. Så här i efterhand skulle jag ha tagit med uppackning av mina saker av flyttfirman så det skulle bli lättare att starta mitt nya liv här nere i Motala.

Lite konstigt känns det dock att starta om i en ny stad. Senast jag gjorde det var 13 år sedan med flytten till Luleå, och under dessa 13 år har jag alltid behållit en fot i Luleå på något sätt. Men nu är jag, alla mina saker och mitt jobb här i Östergötland/Örebro län. Får hoppas att det funkar bra.