Dagens strapatser

Så då har man lämnat Luleå som bofast och blivit Motala-bo istället.

Det blev en väldigt händelselös resa ner, för att jämföra med resan upp, och det tog lite längre än vad jag hade tänkt. Men fram kom jag och fick hämtat ut nycklarna till lägenheten. Det tog dock ett tag att hitta rätt för Motala är byggt som en småstad med vägar som går åt alla håll och kanter utan några direkta tankar på logik. Charmigt men ett h-vete att navigera. Nåja, det blir att ta kameran i hand och börja traska runt för att få en känsla av omgivningarna.

Jag hade utlovat bilder på lägenheten, men de får tyvärr vänta tills imorgon eller så då jag är på tok för trött ikväll. Monteringen av soffan tog det mesta av min energi, för jag behöver ju någonstans att sova. Problemet med att montera sängen är att de fyra muttrar som jag behöver för att få samman sängen ligger i en påse som är noga märkt. Denna påse ligger i en specifik platslåda där jag lade alla muttrar och skruvar som jag absolut inte fick tappa bort. Denna låda finns i en av 50 (!) flyttkartonger. I vilken av flyttkartongerna den ligger vet jag inte. Så, nej. Ingen säng blir monterad på ett bra tag här.

Internet har jag i alla fall fått igång (då jag kan skriva på min blogg), så det mest nödvändiga är fixat. Resten får bli imorgon.