Inneboende

Efter en väldigt låååång flygresa (känslan, inte den faktiska tiden) så var man “hemma” hos Palo’s-arna och blivit inkvarterad. Så väldigt skönt att veta att man om 2 veckor inte skall sätta sig på ett flygplan igen och åka till Kirkenes utan får behålla sin säng och sitt hem under tiden man arbetar. Ser nu verkligen fram emot att starta detta nya jobb och allt man både kan lära sig och utföra där.

Och bara för att det var sista säkerhetskontrollen på ett bra tag så blev jag stoppad på arlanda för en stickprovskontroll. Som tur är har jag optimerat mitt resande så 30 sekunder senare var jag på väg in till inrikesterminalen.

Väl tillbaka var det en snabb sväng till lägenheten också för att kontrollera hur det ser ut efter flyttfirman, och trevligt nog så var det tömt precis så som jag ville. Lite telefonsamtal idag och nu är allt förberett för att ta mig söderut. Nu kan man slappna av lite tills det är dags att köra.