Nedräkning pågår

Bara fyra arbetsdagar kvar innan detta jobbet är över och jag åker hem för att förbereda mig inför nästa. Jo, jag räknar både dagar och ibland på jobbiga eftermiddagar så räknar jag ut antalet timmar. Men det finns saker att göra och inte desto mindre så finns det saker som bara måste göras innan jag lägger ner. Så jag håller mig sysselsatt.

Idag började även det som bäst kan beskrivas som en extremt dålig variant av who’s on first med flyttfirman som tydligen inte läser den information som jag ger dem och har förklarat i alla fall tre gånger än så länge. Får se vad det blir av detta kaos och om mina saker blir packade och transporterade i tid. Och i hur många bitar de anländer. Imorgon så skall det ringas runt lite mer till dem så jag får allt avklarat innan jag måste återlämna mitt norska mobilnummer (och därmed sim kortet) och inte blir kontaktbar. I alla fall inte lätt då jag kommer att tillbringa en del tid på flygplan. Tänker inte dra på mig en massiv telefonräkning bara för att…