Jag skall bara

Nope, det är inte Alfons Åberg som skall något. Det är jag. Från och med ikväll så har jag endast en av varje veckodag kvar att jobba i Kirkenes. Imorgon är det den sista Tisdagen. I övermorgon är det den sista Onsdagen och så vidare. Så sju dagar kvar på plats innan det bär av mot Luleå för att sedan efter att ha tagit farväl av en tom lägenhet sätta sig i bilen för att köra till mitt nya hem.

De första tre dagarna denna rotation har i alla fall varit intressanta även om de främst har fokuserat på att bli av med den enorma förkylning jag hade skaffat mig innan jag reste. Det var flera timmar med smärta som alla som har flugit med en förkylning kan intyga. Inget skoj alls. Har fortfarande inte fått tillbaka full hörsel på vänster öra men det blir sakta bättre för varje dag. Nu gäller det bara att få läpparna att överleva det faktum att luften börjar torka ut, då hör och häpna, vintern är på gång här uppe med minusgrader på natten och liknande dumheter.