Demontering och jobb

Då pågår en massa skruvande och pillande med att få ner allt från tak och väggar så flyttfirman kan komma och hämta det. Det sköna är just att jag inte behöver packa eller transporterade (eller bära det) från det att det är demonterat och någorluna organiserat. Har en eller två stora saker kvar och det är bara att jobba på för imorgon så bär det av till min sista rotation i Kirkenes på hela 10 dagar. Så det måste blir klart ikväll och imorgon vill jag endast ha små saker som att packa väskorna, slänga det sista skräpet och stänga sitta och vänta på taxi en sista gång.

Lite vemodigt är det, då detta är sista natten i denna lägenhet. Hade ett excellent utflyttningsmat/fika/samling igår där jag prackade på mina vänner massor med saker som inte skall flyttas med. Så det är verkligen tömt på saker nu som inte skall med i flytten. När jag kommer tillbaka efter denna rotationen så blir det att tillfälligt bosätta sig på casa Palo innan det bär av söderut för att komma ikapp mitt flyttlass.

Men nu skall det rensas ut lite till och troligen en sista sväng till kronan med diverse udda saker som luktar (typ målarfärg mm).