Utrensning påbörjad

Det jag egentligen skulle ha gjort innan jag flyttade till Lingonstigen måste ske nu. Utrensning av saker som jag inte längre använder eller behöver. Det borde jag egentligen ha gjort vid flytten hit, men då kostade det inget extra. Nu gör det. Än så länge är det mestadels det uppenbara som har slängts, så som en trasig damsugare, pärmar, papper (alla mina tentor som jag av någon anledning sparade) och gamla mattor som aldrig skulle användas igen. Ett omgång till kronan blev det och imorgon skall jag attackera mina kläder och slänga det som inte passar eller helt enkelt är sönderslitet. Det lär bli en säck till någon klädinsamling.

Ett litet steg har tagits med att min bruna bokhylla är såld och just det lättar på flyttmängden rätt bra. Har även hela sängmöblemanget ute till försäljning, men än så länge har bara en hört av sig och de ville pruta massor. Så det blev ingen affär. Det som är kvar är min Ivar hylla och min cykel som jag skall försöka göra mig av med. Eller försöka och försöka. De skall bort. Går de inte att sälja så blir det att köra dem till återvinningsmarknaden.

Känns skönt att kunna rensa undan mycket faktiskt. Blir lite lättare i själen av att inte ha så mycket “pryttlar” och “kanske bra att ha i framtiden” saker. Speciellt om det inte blir använt.