Klart!

Då var det klappat och klart. Lägenheten är såld till det smått fantastiska priset av 985.000 kr. Det är inte bara över vad jag hoppades på, utan det är väldigt mycket över vad jag ens kunde ha trott. Kontraktet blev undertecknat idag av en av mina secret agents och därmed har allt fastställts runt det. Det blev inte övertagande i slutet på september som jag hoppades på, utan först den 1:a November. Men det är okej. Mäklaren får fixa det med överlämning av nycklar och sånt då jag inte kan närvara.

När jag väl är hemma i Sverige igen så skall det beställas flyttning och städning av lägenheten, för denna gång tänker jag inte göra något som helst (eller så lite det bara går) när det gäller flytten. Inte bära saker upp och ner från trappor, utan bara det som jag är extra rädd om.

Idag är min rotation även över, och det kommer att bli en något udda hemresa. Ikväll tar jag flyg till Oslo/Gardemoen där jag landar runt 22:30 för att “sova” över där tills toktidigt imorgon (04:30 kommer taxin och hämtar), för att sedan ta mig till Köpenhamn. Känner på mig att jag kommer att vara lite mör. En lite halvrolig sak är dock att jag fick/hann träffa Viktor som jag inte sett på snart två år. Lite passande är det med tanke på att min nästa rotation blir min sista. Väl framme i Simrishamn så blir det en eftermiddag och kväll där saker måste fixas för på Fredag morgon så sätter jag mig i bilen norrut. Känns som att när hela denna resa är över på lördag eftermiddag så kommer jag att somna gott.