Ryktet går

Då kan jag “officiellt” göra ett litet avslöjande. Jag har fått ett nytt jobb i Zinkgruvan (i orten zinkgruvan) som jag börjar på den första oktober. Ryktesvägen (och att jag faktiskt berättat det) så är det ändå relativt välkänt och nu sprider det sig även snabbt här uppe i Kirkenes. Anledningen till att jag ville vänta med att berätta det här på bloggen var att jag först pratat med chefen och sagt upp mig, så det inte skulle komma fram på omvägar.

Så det är därför lägenheten säljs då jag skall ta mitt pick och pack till Motala för att bosätta mig där den närmaste tiden. Skall bli riktigt kul att byta vilken typ av mineral som jag jobbar med då de senaste 5-6 åren så har det endast varit järnmalm (och då specifikt magnetit). Nu blir det zink, bly och koppar som skall framställas i ett verk där jag ser stora möjligheter att lära sig något nytt.

I min framtid ser jag även mer snöslask och liknande, men det tillkommer en något längre vår och höst. Speciellt roligt blir det också då min nya VD samt min nya chefs chef håller på rätt AIK i ishockey, alltså Skellefteå.